Rola ľudských zdrojov v znalostnej ekonomike - Sojka, Ladislav
Stručná charakteristika riadenia ľudských zdrojov. Pojem znalosti. Intelektuálny kapitál ako konkurenčná výhoda. Charakteristika znalostného manažmentu. Proces kreovania znalostí.