Plánovanie kariéry z pohľadu firiem - Uriga, Ján
Kariérne plánovanie ako kľúčová stratégia plánovacích procesov podniku. Dôvody firemného kariérneho plánovania. Profesionálone nástroje personálnej politiky. Úloha firmy v kariérnom plánovaní.