Pracovný úraz - Zukalová, Dagmar
Pracovný úraz z pohľadu zákona o BOZP, zákona o inšpekcii práce a z pohľadu Zákonníka práce. Pracovný úraz a zákon o sociálnom poistení. Uplatnenie nároku na dávky úrazového poistenia.