Základy účetnictví - Dvořáková, Dana
Pokračovanie z č. 8/2009. Peňažné toky z investičnej činnosti. Peňažné toky z financovania. Problematika zahrnutia peňažných tokov z úrokov a dividend do jednotlivých činností. Príklad.