Býky a medvede najväčšie vzostupy a pády amerického akciového trhu - Baláž, Vladimír
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o extrémoch akciového trhu z devätnásteho a začiatku dvadsiateho storočia v USA. Súčasná kríza v porovnaní s veľkou hospodárskou depresiou v roku 1929. Zlatý vek ekonomiky USA - 50. a 60. roky minulého storočia. Dlhý ekonomický rast a príležitosť pre cenové bubliny.