Nájdenie najkratšej cesty pre všetky mestá v SR - Čičková, Zuzana, 1978-
Podstata úlohy obchodného cestujúceho. Historický pohľad. Možnosti riešenia úlohy obchodného cestujúceho. Softvér Concorde ako programový produkt na riešenie problému obchodného cestujúceho.