Dynamická úloha obchodního cestujíciho - Fábry, Ján
Dynamické rozšírenie úlohy obchodného cestujúceho. Možnosti využitia alternatívnych heuristických postupov v podobe vkladajúceho algoritmu ako pomerne jednoduchého východiska pre aplikáciu modelov v reálnej praxi.