Aktívne začlenenie - nástroj zmiernenia a odstránenia chudoby a sociálnej exklúzie - Ošková, Silvia, 1979-
Problém chudoby v krajinách Európskej únie. Aktívne začlenenie v boji proti chudobe. Politika sociálnej inklúzie na Slovensku. Nové nástroje aktívnej politiky trhu práce. Podpora vytvárania a udržania pracovných miest v sociálnom podniku.