Technická rozprava o vybraných syntakticko-sémantických inováciách programovacieho jazyka Visual Basic 2008 - Hanák, Ján
Obsahová náplň a charakteristika vybraných syntakticko-sémantických inovácií programovacieho jazyka Microsoft Visual Basic 2008, ku ktorým patrí typová inferencia lokálnych entít a priama manipiulácia s lambda výrazmi.