Kvantitatívna charakteristika zákazníkov e-commerce webu - Hriciga, Andrej
Predpoklady kvantitatívnej charakteristiky návštevníkov webu. Návštevníci a zákazníci webu. Merané ukazovatele analýzy webu. Meranie údajov o návštevníkov webu.