[Analýza vybraných časových radov -ARIMA modely] - Chocholatá, Michaela, 1977-
Recenzia na monografiu, ktorá sa zameriava na Boxovu a Jenkinsovu metodológiu modelovania stacionárnych a nestacionárnych lineárnych stochastických procesov a tiež na vybrané nelineárne modely podmienenej heteroskedasticity.