[Aktuárske výpočty pre rôzne druhy poistenia M-tice osôb] - Sakálová, Katarína, 1955-
Recenzia na učebnicu, ktorá je rozčlenená do piatich kapitol, ktoré na seba logicky nadväzujú a kladie si za cieľ poskytnúť študentom a odbornej verejnosti možnosť rozšíriť a prehlbiť si znalosti z oblasti poistnej matematiky.