Konsolidácia účtovnej závierky vo vzťahu k podnikovým kombináciám podľa IAS/IFRS - Parišová, Renáta, 1977-
Informácia o zámeroch a cieľoch dizertačnej práce, obhajoba ktorej sa konala 13. februára 2009.