K problematike poistného trhu a komerčného poistenia podnikateľov v Slovenskej republike - Drugdová, Barbora
Poistenie podnikateľov - komerčné poistenie a verejné poistenie podnikateľov. Charakteristika podnikateľského rizika. Odvetvia neživotného poistenia, ktoré sú spojené s poistením podnikateľov v Slovenskej republike a v krajinách Európskej únie. Poistenie zodpovednosti za škodu a poistenie majetku. Poistné produkty pre podnikateľov v komerčných poisťovniach v SR.