Banky sa tešia a smútia zároveň bude mať plánovaná európska smernica vplyv na ceny nehnuteľností? - Škriniar, Pavel, 1979-
Plánovaná smernica Európskej komisie upravujúca poskytovanie hypotekárnych úverov. Zavedenie stropu vo výške 40 % z ceny nehnuteľnosti. Slovensko a rast cien nehnnuteľností. Alternatívne zavedenia novej regulácie.