Elektronické poisťovníctvo ako súčasť finančných služieb - Littvová, Zuzana
Elektronické obchodovanie ako nevyhnutná súčasť obchodnej stratégie poisťovacej spoločnosti. Globálna informačná spoločnosť a ekonomické prostredie. Informačná spoločnosť. Informačná gramotnosť. Elektronické poisťovníctvo v globálnej informačnej spoločnosti. Poistná prax v elektronickom prostredí. Klienti v elektronickom prostredí.