Drahé kovy doslova zažiarili vývoj na komoditnom trhu v uplynulom mesiaci - Tomčiak, Boris
Vývoj komoditných trhov v októbri 2009. Drahé kovy prekračujú historické maximá. Obavy z nadmernej inflácie. Vlna hospodárskej expanzie ide z Ázie. Zásoby ropy a jej produkty. Zmena cien a akutálna cena. Komodity v sektore potravín a komoditný index RICI.