Návrh klasifikace soudobých sociálně-ekonomických přístupů k teorii růstu - Kouba, Luděk
Alternatívna klasifikácia teórie rastu v súčasnej ekonomickej teórii. Návrh klasifikácie súčasných sociálno-ekonomických prístupov k teórii rastu a ich klasifikácia.