Podnikový dizajn fakúlt zameraných na manažment na Slovensku - Mišún, Juraj, 1978-
Nástroje podnikovej identity. Podnikový dizajn a jeho tvorba. Prvky podnikového dizajnu. Dizajnový manuál. Podnikový dizajn fakúlt zameraných na manažment.