Účetní podvody versus věrný a pravdivý obraz účetnictví - Drábková, Zita
Podstata podvodu. Typy podvodov a ich príčiny. Rizikové faktory a varovné signály. Eliminácia rizika podvodu. Prístup k podvodom v Európe a USA.