Základy účetnictví - Dvořáková, Dana
Pokračovanie z č. 10/2009. Zabezpečenie časti činností súvisiacich s nadobudnutím nakupovaných zásob samotným podnikom (vo vlastnej réžii). Periodický spôsob evidencie nakupovaných zásob. Účtovné zachytenie nadobudnutia dlhodobého majetku. Zabezpečenie časti činností súvisiacich s nadobudnutím dlhodobého aktíva samotným podnikom (vo vlastnej réžii). Pokračovanie v budúcom čísle.