Povinnosti zamestnávateľov (a ďalších osôb) v bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci - Adamček, Dušan
Čo je BOZP? Firemná filozofia BOZP. Právna regulácia povinností v BOZP. Spoločné základné predpisy BOZP. Povinnosti v oblasti BOZP. Školenie zamestnancov z BOZP. Špecifické povinnosti v BOZP. Povinnosti k orgánom inšpekcie práce.