Dosah zvýšenia minimálnej mzdy od 1. januára 2010 - Mačuha, Miroslav
Rozhodnutie vlády o sume minimálnej mzdy. Základná suma mesačnej minimálnej mzdy. Základná suma hodinovej minimálnej mzdy. Vplyv zvýšenia minimálnej mzdy na ďalšie mzdové nároky zamestnanca. Minimálna výška priemerného zárobku zamestnanca. Praktické príklady.