Emocionálna inteligencia v kontexte vybraných metód merania jej úrovne a možností jej rozvíjania - Šeben, Zoltán
Vybrané možnosti merania a spôsoby rozvíjania emocionálnej inteligencie. Mayerov - Saloveyov - Carusov test emocionálnej inteligencie (MSCIT). Poznávacie aspekty inteligencie a modelové problémy. Proces vedomej premeny a tréning osobnostného rozvoja.