Balanced scorecard - controllingový nástroj merania výkonnosti podniku - Hrášková, Dagmar
Balanced scorecard (BSC) - metóda, ktorá vytvára väzbu v podniku medzi stratégiami, plánmi a operatívnymi činnosťami s dôrazom na meranie výkonu. Aplikácia metódy BSC. Implementácia metódy BSC. Analýza finančnej perspektívy podniku. Analýza zákazníckej perspektívy. Analýza perspektívy interných podnikových procesov. Analýza perspektívy učenia sa a rastu. Zvyšovanie konkurencieschopnosti podniku.