Ekonomické hodnotenie outsourcingu - Majtán, Štefan
Príspevok sa venuje základným manažérskym súvislostiam ekonomického hodnotenia outsourcingu. Popis základných manažérskych súvislosti, ktoré musí mať hodnotiteľ na zreteli. Metódy kvantitatívneho a kvalitatívneho hodnotenia outsourcingových projektov, ktoré sú známe z literatúry a hospodárskej praxe. Príklady aplikácie jednej z metód kvalitatívneho hodnotenia - Scoring-modelu a najčastejšie uplatňovanej metódy kvantitatívneho hodnotenia – nákladovej analýzy.