Psychosociálne aspekty dlhodobej nezamestnanosti - Polakovičová, Drahomíra
Analýza dopadu dlhodobej nezamestnanosti na psychiku nezamestnaného. Sociálne a personálne dôsledky nezamestnanosti. Spoločenské prepojenie zamestnaných a nezamestnaných. Psychologicko-sociálny kontakt s nezamestnanými. Aktualizácia koncepcie práce s nezamestnanými. Situácia na trhu práce a zostavovanie rekvalifikačných programov.