Ako chrániť zamestnancov pred pracovnou záťažou - Tichý, Miroslav
Vyhláška Ministerstva zdravotníctva SR č. 542/2007 Z. z., ktorá stanovuje požiadavky na ochranu zdravia pred fyzickou záťažou pri práci, psychickou pracovnou záťažou a senzorickou záťažou pri práci. Požiadavky na miesto výkonu práce, celkovú fyzickú záťaž, lokálnu svalovú záťaž a pracovné polohy.