Kalkulácia cieľových nákladov - Target costing - Šoljaková, Libuše
Kalkulácie nákladov v súvislosti so strategickým riadením. Príčiny rozvoja strategického riadenia po línii výkonov. Kalkulácia cieľových nákladov. Stanovenie cieľovej ceny. Odvodenie cieľového zisku, prínosu výkonu. Cieľové náklady ako náklady stanovené trhom. Metódy znižovania nákladov - praktický príklad. Prínosy a obmedzenie kalkulácie cieľových nákladov.