Dimenzia morálneho hazardu v kríze - Workie Tiruneh, Menbere
Autor predstavuje ústrednú tému publikácie "Globálna hospodárska a finančná kríza: príčiny, náklady a východiská". Čo predchádzalo kríze. Dopady finančnej a hospodárskej krízy. Morálny hazard v snahe riešiť problémy krízy. Konsolidácia svetovej ekonomiky závisí aj od zvládnutia potenciálnych rizík. Neisté vyhliadky svetovej ekonomiky.