Využitie potenciálu kreativity v organizácii - Suntingerová, Ľudmila
Usporiadanie organizácie a kreativita. Procesy a funkcie organizovania. Organizačná kultúra. Vnímavosť voči emóciám. Štýl vedenia a vnútropodniková komunikácia. Odmeňovanie a posilňovanie dôvery vo vlastné kreatívne schopnosti pracovníkov. Podporovanie individuálnej kreativity. Vzdelávanie a rozvoj kreativity.