Ďalšie vzdelávanie v podniku a kríza - Matulčíková, Marta, 1964-
Vplyv finančnej krízy na vzdelávanie zamestnancov. Vzdelávanie a formovanie celostnej osobnosti zamestnanca. Význam vlastností, ktoré sú formované postupne a odvíjané od spôsobu a štýlu života. Zameranie vzdelávania v podniku. Metódy vzdelávania zamestnancov.