<The> application of games in pedagogical process - Vokounová, Dana, 1962-
Proces vzdelávania je pre študentov často náročný. Je prospešné používať rôzne prístupy zapojenia študentov do pedagogického procesu. Použitie hier ako jednej z možností. Množstvo výhod pri použití hier v pedagogickom procese. Príklady - dolovanie (ťažba), spojenie s udržateľným rozvojom, spätná väzba. Čo môžu študenti realizovať použitím tejto hry.