Vplyv rozvoja elektronického podnikania na malé a stredné podniky - Luliaková, Ivana
Premeny malého a stredného podnikania pod vplyvom elektronického obchodu. Elektronické podnikanie a budúcnosť malých a stredných podnikov. Aktuálnosť, inovatívnosť a kreativita v elektronickom podnikaní.