Využívanie priameho marketingu v českých podnikoch - Michalková, Lucia
Charakteristika priameho marketingu ako preferovanej formy marketingovej komunikácie. Výsledky prieskumu, ktorého cieľom bolo zistiť, koľko českých spoločností využíva v komunikácii so svojimi zákazníkmi priamy marketing, ktoré formy priameho marketingu využívajú, ktoré využívajú najčastejšie a ktoré považujú za najúčinnejšie. Dotazníkového prieskumu sa zúčastnilo 72 českých spoločností. Prieskum sa uskutočnil v priebehu mesiacov november 2008 až marec 2009.