Princípy v manažmente a v podnikaní - Košturiak, Ján
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla zaoberajúcom sa princípmi podnikania. Princíp kolobehu a jednotlivé fázy vývoja v globálnom konkurenčnom prostredí. Životné cykly v podnikových procesoch. Zákony technickej evolúcie.