Marketing a veda alebo ako dosiahnuť, aby zákazník prikyvoval - Toman, Miloš
Zásady podnikateľského úspechu a psychológia predaja. Jay C., Levinson, autor známeho querilla marketingu odporúča reťazec takzvaných ľahkých otázok. Argumentovať úžitkom pre zákazníka. Ideálny spôsob kladenia otázok a úloha tzv. "zrkadlenia". Problém marketingových príbehov.