Obchodné rokovanie úspešného predajcu - Nosek, Jiří
Pokračovanie článku z minulého čísla o pravidlách úspešného predajcu. Umenie vedieť načúvať a klásť správne otázky. Vlastné skúsenosti obchodného predajcu. Vplyv predajcu na klienta. Rovnocennosť obidvoch strán. Školenia predajcov, príprava a vedomosti. Neúspech alebo cenná skúsenosť.