Zahraničný obchod Slovenska v roku 2008 a v prvom štvrťroku 2009 - Hoffmann, Pavel
Koncom r. 2008 svetová hospodárska kríza zasiahla Európu vrátane SR a jej najväčších obchodných partnerov: Nemecko, Česko a Rusko. V tabuľkách je naznačený vplyv krízy na zahraničný obchod SR.