Koučovanie nemusí trvať dlho - Giertlová, Klára
Úsporné a stručné koučovanie, ktoré prináša dlhodobé výsledky tzv. brief coaching. Čo predchádzalo vzniku brief coachingu. Model GROW a prístup solution-focused (zameraný na riešenie). Švajčiarsky kouč Peter Szabó a jeho originálny model krátkodobého koučovania (solution-fosused brief coaching).