Uplatnenie zamestnaneckej prémie za rok 2009 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Inštitút zamestnaneckej prémie bol zavedený s účinnosťou od 1. januára 2009 zákonom č. 563/2008 Z.z. ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 595/2003 Z.Z. o dani z príjmov v z.n.p.s cieľom zvýšiť čistý príjem nízkopríjmových zamestnancov. Pojem zamestnanecká prémia. Nárok na zamestnaneckú prémiu. Ilustračný príklad.