Štatistická analýza výsledkov volieb do Európskeho parlamentu v SR - Chajdiak, Jozef
6. júna 2009 sa uskutočnili v Slovenskej republike voľby do Európskeho parlamentu. Analýza koncentrácie voličov. Analýza závislosti poradí kandidátov. Výsledky zisťovania preferencií a vlastných volebných výsledkov.