Manažment znalostí a procesné riadenie v znalostnej ekonomike na úrovni územnej samosprávy - Kozovský, Dušan
Smerovanie Slovenskej republiky k znalostnej ekonomike a spoločnosti ako najvážnejšia výzva budúcnosti. Ľudský a sociálny kapitál - aspekty ekonomiky, ktoré ovplyvňujú kvalitu ekonomického rastu ako aj celkový rast kvality života. Manažment znalostí (knowledge management) v podmienkach územnej samosprávy. Znalostne orientované riadenie organizácií územnej samosprávy smerujúce k procesnej optimalizácii.