Hra ako prostriedok rozvoja koordinačných schopností rozvoj fyzickej stránky osobnosti - Chovanová, Erika
Hra ako fenomén je neodmysliteľnou súčasťou života človeka. Dôležitou úlohou pedagógov je sústrediť pozornosť na pohybovú aktivitu a koordinačné schopnosti detí. Pohybové a športové hry ako základné prostriedky telesnej výchovy. Súčasné obdobie a stimulácia detí a mládeže k pohybovým aktivitám.