Vplyv investícií na zamestnanosť v priemysle na Slovensku - Mišúnová, Ema
Stav nezamestnanosti v Slovenskej republike počas finančnej krízy. Regionálna podpora strategických investícií. Poskytovanie investičných stimulov. Prehľad schválených investičných stimulov (2001-2007). Novovytvorené pracovné miesta v rokoch 2002-2008 podľa krajov.