Manažer a stres na pracovišti - Willmott, Ben
Hospodárska recesia, rast nezamestnanosti a ich vplyv na zvyšujúcu sa hladinu stresu. Pracovisko ako príčina stresu. Čo by mali zamestnávatelia robiť na podporu duševnej pohody svojich zamestnancov. Štyri skupiny kompetencií, ktoré by manažéri mali ovládať, aby sa znížila hladina stresu medzi zamestnancami. Čo je to stres.