Podstúpenému riziku bude zodpovedať aj dosiahnutý výnos správu dôchodkových fondov ovplyvňujú hlavne neinvestičné rozhodnutia - Poklemba, Pavol
Dôchodkové správcovské spoločnosti a šesťmesačný test výkonnosti, ktorý zaviedol novelizovaný zákon. Zmeny spôsobené zákonom a rozdiely medzi jednotlivými typmi fondov. Investičné stratégie a rozhodnutia správcov. Pohľad na zloženie majetku jednotlivých fondov.