Pestrý majetok doplnkových fondov novinkou tretieho piliera je uvádzanie dôchodkovej jednotky - Škriniar, Pavel, 1979-
Doplnkové dôchodkové fondy začali zverejňovať hodnotu dôchodkovej jednotky. Priblíženie k podielovým a druhopilierovým fondom. Cenné papiere a fondy. Podiel na trhu. Údaje Národnej banky Slovenska a zmeny v konkurencii.