Musíme presadzovať kultúru kvality - Hudec, Marián
Rozhovor s rektorom Žilinskej univerzity Jánom Bujňákom o kvalite vysokoškolského vzdelávania. Dodržiavanie etického kódexu pracovníkov vysokých škôl. Autonómia vysokých škôl a s ňou súvisiaca zodpovednosť. Absencia kvalifikovaných učiteľov. Absentuje aj kultúra mobility a jazykových kompetencií, najmä konzervatívnej časti akademickej obce. Veda a výskum na Žilinskej univerzite.