Neboli pri tom. Ani správcovia, ani sporitelia koľko kto mohol zarobiť, ak by sa nemenili portfóliá - Škriniar, Pavel, 1979-
O koľko prišli sporitelia a o koľko správcovia vplyvom zmien zloženia majetku dôchodkových fondov ? Zhodnotenie skutočných a fiktívnych fondov. Americký S&P 500, celosvetový MSCI World, európsky MSCI Europe ex UK. Pokles akciových indexov. Stratené výnosy sporiteľov a správcov.